Passa al contingut principal

magdalenas

L´altre dia vaig fer amb la mare aquestes magdalenas,m´encantan!!!amb un tros de xocolata estan bosissimes.Tota la recepta la vaig fer jo soleta menys posar les al forn que la mama no em deixa.

Ingredients:

280gr de farina
200gr de sucre
200gr de oli
200gr de llet
15gr de llevat en pols
2 ous
sal
ralladura de llimona

preparació:
Batre els ous junt amb el sucre,afegin la llet sense parar de remenas,el oli i la farina junt amb el llevat  i la sal i la ratlladura de llimona,barregem bé perque no faci grumolls.Deixem reposar a la nevera minim 1 hora

Comentaris

  1. Georgina; Caramb, Georgina... per ser tant "petita", ets molt "gran" a la cuina... crema catalana, pomes fercides, pollastre al forn, magdalenas, i totplegat amb menys de dos díes... ja m'explicarás com ho fas...
    Salutacions Georgina¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  2. Georgina; Encara que no sóc aficionat als premis, et dono les gràcies per haver pensat en mí. Ja l'he pengat en el meu blog. Moltes gràcies de nou Georgina¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  3. holaaa, vengo del blog de... mi suegra no tiene recetas y me quedo por aquí, te cojo una magdalena que tienen una pinta ummmm
    besote!!!
    como agua para chocolate-myriam blogspot

    ResponElimina
  4. Petita cuinera avui he decidit apuntar-me la teva recepta de magdalenes ja que veig que tenen una pinta deliciosa i com et vaig dir per telèfon me la apunto i per cert segueix-me en el meu blog de tu tata una mica de si us plau no ... jajaja

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

coca de recapte

Ahir vaig fer jo el sopar casi tota sola,vaig fer coca de recapte,bonissima!!! la recepta la podeu trobar al corpus culinari català,jo  vaig volguer possar li salsitxes Ingredients: 400gr de farina 150gr d aigua 20gr de llevat prensat 10gr de sal 4 cebas trinxades salsitxes 3 pebrots escalivats 2 esberginies escalivades 2 tomaquets madurs trinxats oli sal Elaboració: Desfeu el llevat amb aigua tebia,afegiu hi la sal feu un volcà amb la farina i barregeu i el llevat,treballeu fins obtenir uns psts homogenea i deixu reposar tapada amb un drap fins que dobli el volum.Feu un sofregit amb la ceba i els tomaquets.Estireu la massa i doneu li forma allargada d una amplada de 15 a 20 cm i epartiu per sobre el sofregit i les verdures escalivades.Saleu i poseu les salsitxes,arangades o com volgueu,un raig d oli i enforneu fins que la coca quedi cuita.

donuts veraniegos