Passa al contingut principal

galetas de estiu

Aquet matÍ la meva  mare i  jo em   fet  unas galetas de estiu,espero que us agradi,bon profit!!anem a la recepta,son les mateixes que fem per nadal.

Ingredients:
240gr de mantega a temperatura ambien
70gr de sucre glas
400gr de farina
vainilla liquida
Preparació:

Amasem tots els ingredients i fem una bola,envoliquem a paper film i la posem a la nevera durant 1 hora,estirem la massa amb el paper film i amb els talladors que més us agradin fem la galeta.Calentem el forn (aixó ho fa la mama) i posem les galetes 1o minuts a 170º,deixem que es refredi,vigilem que el papa no entri a la cuina i les mengi,a casa meva el meu papa ho fa.Decorem les galetes.Petonets!!

Comentaris

  1. Muchas Felicidades en esta nueva andadura que comienzas.

    Seguro que un día de estos las hacemos Carlota y yo.

    Besitos

    ResponElimina
  2. Ei, bienvenida al mundo de los blogs de cocina, mucha suerte. Te seguiremos en todos tus platos. Felicidades ;)

    ResponElimina
  3. Srgurament estén molt bones, la pinta es deliciosa. Un petonàs.

    ResponElimina
  4. Georgina; Molt benvinguda Georgina. Amb aquestes galetes tant ben fetes, és pot passar un molt bon estiu eh...?
    Una abraçada per a tu i també, per la teva mare. :O) :O)

    ResponElimina
  5. Que bé Georgina, m'encanta aquest blog, et felicito!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

magdalenas

L´altre dia vaig fer amb la mare aquestes magdalenas,m´encantan!!!amb un tros de xocolata estan bosissimes.Tota la recepta la vaig fer jo soleta menys posar les al forn que la mama no em deixa. Ingredients: 280gr de farina 200gr de sucre 200gr de oli 200gr de llet 15gr de llevat en pols 2 ous sal ralladura de llimona preparació: Batre els ous junt amb el sucre,afegin la llet sense parar de remenas,el oli i la farina junt amb el llevat  i la sal i la ratlladura de llimona,barregem bé perque no faci grumolls.Deixem reposar a la nevera minim 1 hora

coca de recapte

Ahir vaig fer jo el sopar casi tota sola,vaig fer coca de recapte,bonissima!!! la recepta la podeu trobar al corpus culinari català,jo  vaig volguer possar li salsitxes Ingredients: 400gr de farina 150gr d aigua 20gr de llevat prensat 10gr de sal 4 cebas trinxades salsitxes 3 pebrots escalivats 2 esberginies escalivades 2 tomaquets madurs trinxats oli sal Elaboració: Desfeu el llevat amb aigua tebia,afegiu hi la sal feu un volcà amb la farina i barregeu i el llevat,treballeu fins obtenir uns psts homogenea i deixu reposar tapada amb un drap fins que dobli el volum.Feu un sofregit amb la ceba i els tomaquets.Estireu la massa i doneu li forma allargada d una amplada de 15 a 20 cm i epartiu per sobre el sofregit i les verdures escalivades.Saleu i poseu les salsitxes,arangades o com volgueu,un raig d oli i enforneu fins que la coca quedi cuita.

donuts veraniegos