Ves al contingut principal

plum cake de xocolata i vainilla


Aquesta es la meva  primera recepta del blog.Ha estat el meu berenar, com diu el meu amic Albert deliciussss!!!

Aquí us deixo la recepta, bon  profit !!!

ingrediens..

200 gr de mantega o margarina
200gr de sucre
4 ous
1 tapet de vainilla liquida
250gr de farina de reposteria
1 mica de sal
1 cullaradeta de royal
15gr de cacau pur

Batim bé els ous amb el sucre,batim els ous fins que quediin espumosos,afegim a la mescla anterior,posem la farina junt amb el llevat i afegim amb la mescla anterior.Fem dues mases i amb una afegim el cacao.Preparem el motlle de plum cake,posem mantega per totes les parets i posem paper de forn.
Ara posem una capa de masa de vainilla,una de xocolata,una de vainilla,una de xocolata.
Precalentem el forn a 180º,posem al forn (ho ha de fer la mare) 40 minuts.
Podeu posar li una capeta de icing de xocolata,o sucre glas..aquesta recepta la hem trobat a marisa en la cocina



Comentaris

  1. Una primera recepta bonissima.
    Quin berenar mes bo has preparat.

    ResponElimina
  2. tieta sandra,t´ha portare un troç.Lolines Gracias per el teu comentari,
    esteva molt bo.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

coca de recapte

Ahir vaig fer jo el sopar casi tota sola,vaig fer coca de recapte,bonissima!!! la recepta la podeu trobar al corpus culinari català,jo  vaig volguer possar li salsitxes

Ingredients:

400gr de farina
150gr d aigua
20gr de llevat prensat
10gr de sal
4 cebas trinxades
salsitxes
3 pebrots escalivats
2 esberginies escalivades
2 tomaquets madurs trinxats
oli
sal

Elaboració:

Desfeu el llevat amb aigua tebia,afegiu hi la sal feu un volcà amb la farina i barregeu i el llevat,treballeu fins obtenir uns psts homogenea i deixu reposar tapada amb un drap fins que dobli el volum.Feu un sofregit amb la ceba i els tomaquets.Estireu la massa i doneu li forma allargada d una amplada de 15 a 20 cm i epartiu per sobre el sofregit i les verdures escalivades.Saleu i poseu les salsitxes,arangades o com volgueu,un raig d oli i enforneu fins que la coca quedi cuita.

pollastre al forn

Aquet ha estat el dinar d´avui  pollastre al forn,no m´agrada gens el pollastre a l´ast que venen la majoria son molt secs i aquet que faig amb la mare es molt tendre i les patatetas de la guarnició estan bonissimes!!!
El pollastre es fa amb cervesa,nosaltres tenim com un tub on es posa sino en teniu es fa amb una llauna o una ampolla petita 

Ingredients:
Preparat per pollastre el nostre es de mercadona
1/2 litre de cervessa teniu que posar 1/2 llauna l altre es per anar ruixan
patatas talladas a llamines
sal
oli

Preparació:

Netejem el pollastre posem en un bol oli i preparat de pollastre,pintem per dins i per fora,dins de la llauna posem mes herbes i sentem al pollastre,posem al forn a 180º al 1/4 d hora ruixarem amb cervessa posarem les patates i cada 30 minuts ruixarem ha de estar unes 2 hores mes o menys.

(tieta Rosa mira i plora) jajajajjaja

magdalenas

L´altre dia vaig fer amb la mare aquestes magdalenas,m´encantan!!!amb un tros de xocolata estan bosissimes.Tota la recepta la vaig fer jo soleta menys posar les al forn que la mama no em deixa.
Ingredients:
280gr de farina 200gr de sucre 200gr de oli
200gr de llet
15gr de llevat en pols 2 ous sal ralladura de llimona
preparació: Batre els ous junt amb el sucre,afegin la llet sense parar de remenas,el oli i la farina junt amb el llevat  i la sal i la ratlladura de llimona,barregem bé perque no faci grumolls.Deixem reposar a la nevera minim 1 hora