dimarts, 27 d’agost de 2013

niu de coca de llardons amb gelat i crema anglesa

Aquet va ser el postre que van fer diumenge amb la mare,està bonissim!! i sembla de restaurant oi?? primer rantevus les mans i  prepareu els  ingredients.

Ingredients  per la crema anglesa  

300gr de llet
50gr de sucre 
3 gemas
preparasio en la mycook  pusem la peleta, introduim tots els ingredients,pusem el 
 cistell el reves a sobra la tapa.i pusem 6 minuts .90º,velocitat 3.
Passat aquet temps,posem 10 minuts,80º,velocitat 3.Deixem girar les ganivetes 2 minuts,velocitat 3 i retirem.

Ingredients per el niu de llardons:

1 massa de pasta de full
200gr de llardons
anís líquid

Preparación:
Estirem la massa i pincelem la massa amb anís,posem al mig el llardons picats tapem  per
una banda i estirem.Pusem mes llardons, tapem amb l´altre banda i estirem.Agafem unes
flameras,tallem un tros de massa, posem el forn  fins que estigui cuit.Deixem refredar mentres dinem.
Posem la crema i amb xocolata fosa fem uns dibuixos que son molt fàcils de fer amb un escuradents,posem el niu i el gelat que mès ens agradi,en el nostre cas de maduixes amb nata,decorem com volguem.
Aquesta recepta la hem trobat al blog del albert niu de coca de llardons a la cuina de sempre.
Bon profit!! petonets


2 comentaris:

  1. Estimada cuinereta la Sílvia i jo t'hem atorgat un premi que trobaràs al nostre blog. Moltes felicitats, ens encanta el teu blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltisimes gracies!! en fa moltissima ilussió!! petonets

      Elimina