Ves al contingut principal

niu de coca de llardons amb gelat i crema anglesa

Aquet va ser el postre que van fer diumenge amb la mare,està bonissim!! i sembla de restaurant oi?? primer rantevus les mans i  prepareu els  ingredients.

Ingredients  per la crema anglesa  

300gr de llet
50gr de sucre 
3 gemas
preparasio en la mycook  pusem la peleta, introduim tots els ingredients,pusem el 
 cistell el reves a sobra la tapa.i pusem 6 minuts .90º,velocitat 3.
Passat aquet temps,posem 10 minuts,80º,velocitat 3.Deixem girar les ganivetes 2 minuts,velocitat 3 i retirem.

Ingredients per el niu de llardons:

1 massa de pasta de full
200gr de llardons
anís líquid

Preparación:
Estirem la massa i pincelem la massa amb anís,posem al mig el llardons picats tapem  per
una banda i estirem.Pusem mes llardons, tapem amb l´altre banda i estirem.Agafem unes
flameras,tallem un tros de massa, posem el forn  fins que estigui cuit.Deixem refredar mentres dinem.
Posem la crema i amb xocolata fosa fem uns dibuixos que son molt fàcils de fer amb un escuradents,posem el niu i el gelat que mès ens agradi,en el nostre cas de maduixes amb nata,decorem com volguem.
Aquesta recepta la hem trobat al blog del albert niu de coca de llardons a la cuina de sempre.
Bon profit!! petonets


Comentaris

  1. Estimada cuinereta la Sílvia i jo t'hem atorgat un premi que trobaràs al nostre blog. Moltes felicitats, ens encanta el teu blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltisimes gracies!! en fa moltissima ilussió!! petonets

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

coca de recapte

Ahir vaig fer jo el sopar casi tota sola,vaig fer coca de recapte,bonissima!!! la recepta la podeu trobar al corpus culinari català,jo  vaig volguer possar li salsitxes

Ingredients:

400gr de farina
150gr d aigua
20gr de llevat prensat
10gr de sal
4 cebas trinxades
salsitxes
3 pebrots escalivats
2 esberginies escalivades
2 tomaquets madurs trinxats
oli
sal

Elaboració:

Desfeu el llevat amb aigua tebia,afegiu hi la sal feu un volcà amb la farina i barregeu i el llevat,treballeu fins obtenir uns psts homogenea i deixu reposar tapada amb un drap fins que dobli el volum.Feu un sofregit amb la ceba i els tomaquets.Estireu la massa i doneu li forma allargada d una amplada de 15 a 20 cm i epartiu per sobre el sofregit i les verdures escalivades.Saleu i poseu les salsitxes,arangades o com volgueu,un raig d oli i enforneu fins que la coca quedi cuita.

pollastre al forn

Aquet ha estat el dinar d´avui  pollastre al forn,no m´agrada gens el pollastre a l´ast que venen la majoria son molt secs i aquet que faig amb la mare es molt tendre i les patatetas de la guarnició estan bonissimes!!!
El pollastre es fa amb cervesa,nosaltres tenim com un tub on es posa sino en teniu es fa amb una llauna o una ampolla petita 

Ingredients:
Preparat per pollastre el nostre es de mercadona
1/2 litre de cervessa teniu que posar 1/2 llauna l altre es per anar ruixan
patatas talladas a llamines
sal
oli

Preparació:

Netejem el pollastre posem en un bol oli i preparat de pollastre,pintem per dins i per fora,dins de la llauna posem mes herbes i sentem al pollastre,posem al forn a 180º al 1/4 d hora ruixarem amb cervessa posarem les patates i cada 30 minuts ruixarem ha de estar unes 2 hores mes o menys.

(tieta Rosa mira i plora) jajajajjaja

magdalenas

L´altre dia vaig fer amb la mare aquestes magdalenas,m´encantan!!!amb un tros de xocolata estan bosissimes.Tota la recepta la vaig fer jo soleta menys posar les al forn que la mama no em deixa.
Ingredients:
280gr de farina 200gr de sucre 200gr de oli
200gr de llet
15gr de llevat en pols 2 ous sal ralladura de llimona
preparació: Batre els ous junt amb el sucre,afegin la llet sense parar de remenas,el oli i la farina junt amb el llevat  i la sal i la ratlladura de llimona,barregem bé perque no faci grumolls.Deixem reposar a la nevera minim 1 hora