Ves al contingut principal

niu de coca de llardons amb gelat i crema anglesa

Aquet va ser el postre que van fer diumenge amb la mare,està bonissim!! i sembla de restaurant oi?? primer rantevus les mans i  prepareu els  ingredients.

Ingredients  per la crema anglesa  

300gr de llet
50gr de sucre 
3 gemas
preparasio en la mycook  pusem la peleta, introduim tots els ingredients,pusem el 
 cistell el reves a sobra la tapa.i pusem 6 minuts .90º,velocitat 3.
Passat aquet temps,posem 10 minuts,80º,velocitat 3.Deixem girar les ganivetes 2 minuts,velocitat 3 i retirem.

Ingredients per el niu de llardons:

1 massa de pasta de full
200gr de llardons
anís líquid

Preparación:
Estirem la massa i pincelem la massa amb anís,posem al mig el llardons picats tapem  per
una banda i estirem.Pusem mes llardons, tapem amb l´altre banda i estirem.Agafem unes
flameras,tallem un tros de massa, posem el forn  fins que estigui cuit.Deixem refredar mentres dinem.
Posem la crema i amb xocolata fosa fem uns dibuixos que son molt fàcils de fer amb un escuradents,posem el niu i el gelat que mès ens agradi,en el nostre cas de maduixes amb nata,decorem com volguem.
Aquesta recepta la hem trobat al blog del albert niu de coca de llardons a la cuina de sempre.
Bon profit!! petonets


Comentaris

  1. Estimada cuinereta la Sílvia i jo t'hem atorgat un premi que trobaràs al nostre blog. Moltes felicitats, ens encanta el teu blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltisimes gracies!! en fa moltissima ilussió!! petonets

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El meu primer video

Bona tarda avui us presento el meu canal de youtube que es diu The world of Georgina.Està en Castellà.En aquest canal hi trobareu ,presentacions de llibres,challenges,charlas varias....



Espero que gaudiu una bona estona amb els meus videos i d'un bon estiu!!!!!!

monas de pascua 2017

bunyols de l´Empordà (buñuelos del Empordà)