Passa al contingut principal

pollastre al forn

Aquet ha estat el dinar d´avui  pollastre al forn,no m´agrada gens el pollastre a l´ast que venen la majoria son molt secs i aquet que faig amb la mare es molt tendre i les patatetas de la guarnició estan bonissimes!!!
El pollastre es fa amb cervesa,nosaltres tenim com un tub on es posa sino en teniu es fa amb una llauna o una ampolla petita 

Ingredients:
Preparat per pollastre el nostre es de mercadona
1/2 litre de cervessa teniu que posar 1/2 llauna l altre es per anar ruixan
patatas talladas a llamines
sal
oli

Preparació:

Netejem el pollastre posem en un bol oli i preparat de pollastre,pintem per dins i per fora,dins de la llauna posem mes herbes i sentem al pollastre,posem al forn a 180º al 1/4 d hora ruixarem amb cervessa posarem les patates i cada 30 minuts ruixarem ha de estar unes 2 hores mes o menys.

(tieta Rosa mira i plora) jajajajjaja

Comentaris

  1. Rico pollo el que has preparado. Me ha gustado mucho. Gracias por pasarte por mi blog y quedarte. Un beso.
    Julia y sus recetas.

    ResponElimina
  2. Petita cuinera en aquests moments, estic veient aquest pollastre tan deliciós i de l'enveja m'estic estirant dels pèls un petó.

    ResponElimina
  3. Julia gracias para acerte seguidora ,Georgina.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

magdalenas

L´altre dia vaig fer amb la mare aquestes magdalenas,m´encantan!!!amb un tros de xocolata estan bosissimes.Tota la recepta la vaig fer jo soleta menys posar les al forn que la mama no em deixa. Ingredients: 280gr de farina 200gr de sucre 200gr de oli 200gr de llet 15gr de llevat en pols 2 ous sal ralladura de llimona preparació: Batre els ous junt amb el sucre,afegin la llet sense parar de remenas,el oli i la farina junt amb el llevat  i la sal i la ratlladura de llimona,barregem bé perque no faci grumolls.Deixem reposar a la nevera minim 1 hora

coca de recapte

Ahir vaig fer jo el sopar casi tota sola,vaig fer coca de recapte,bonissima!!! la recepta la podeu trobar al corpus culinari català,jo  vaig volguer possar li salsitxes Ingredients: 400gr de farina 150gr d aigua 20gr de llevat prensat 10gr de sal 4 cebas trinxades salsitxes 3 pebrots escalivats 2 esberginies escalivades 2 tomaquets madurs trinxats oli sal Elaboració: Desfeu el llevat amb aigua tebia,afegiu hi la sal feu un volcà amb la farina i barregeu i el llevat,treballeu fins obtenir uns psts homogenea i deixu reposar tapada amb un drap fins que dobli el volum.Feu un sofregit amb la ceba i els tomaquets.Estireu la massa i doneu li forma allargada d una amplada de 15 a 20 cm i epartiu per sobre el sofregit i les verdures escalivades.Saleu i poseu les salsitxes,arangades o com volgueu,un raig d oli i enforneu fins que la coca quedi cuita.

donuts veraniegos