Ves al contingut principal

cupcakes de xiclet

Aquesta setmana en fet aquestas cupcakes de xiclet,si si de xiclet!! venen una pasta per aromatitzar cupcakes,galetas,gelats...La mare va comprar de sindria i de xiclet i la tieta comprarà de taronja i mojito.La recepta es de l´alma Obregón de objetivo cupcake,me encantaaaa!!!
agafeu paper i llapis que comecem!!! 
ingredients per les cupcakes:
115gr de mantega sense sal a temperatura ambient
200gr de sucre blanc
3 ous talla m
200gr de farina
1 cullaradeta i mitja de royal
120ml de llet semidesnatada
1 cullarada de pasta de xiclet

Ingredients per la buttercream

250gr de mantega sense sal a temperatura ambient
250 de icing sugar
1 cullaradeta i mitja de pasta de xiclet

Preparació cupcakes:Precalentem el forn a 180 si es amb aire 160º,preparem la safata de cupcakes amb 12 càpsulas de paper,tamicem la farina i el llevat i reservem.Batim la matega amb el sucre fins que s integri i la mescla s aclareixi.Afegim els ous un a un batim fins que s incorporin.Agreguem la meitad de la farina i batim a velocitat baixa fins que s incorpori.A continuació afegim la llet i tornem a batre,afegim l altre meitad de farinai batim a velocitat baixa fins que s integri tot.Afegim el xiclet en pasta,repartim a les capsulas sin omplirlas mes de 2/3 posem al forn 20-22 minuts deixem refredar en el motlle 5 minuts i despres a la reixeta fins que es refredin per complert o el papa no s els menji jajajaja.
Tamicem el icing sugar i el coloquem en un bol junt amb la mantega.Batim a velocitar baixa 1 minut,despres pujem la velocita mitja alta.Es tornarà blanc i la textura passarà a cremosa.Afegim el xiclet e pasta i batim fins que s integri,decorem els cupcakes

Comentaris

  1. Petita cuinera ara mateix, estic veient les teves riquíssimes cupcakes de xiclet em fa la boca aigua a part de l'enveja m'estic arrencant els cabells li hauré de dir a la iaia que em compri una perruca un petonet.

    ResponElimina
  2. a la cookiteca vaig comprar u da xiclet

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

coca de recapte

Ahir vaig fer jo el sopar casi tota sola,vaig fer coca de recapte,bonissima!!! la recepta la podeu trobar al corpus culinari català,jo  vaig volguer possar li salsitxes

Ingredients:

400gr de farina
150gr d aigua
20gr de llevat prensat
10gr de sal
4 cebas trinxades
salsitxes
3 pebrots escalivats
2 esberginies escalivades
2 tomaquets madurs trinxats
oli
sal

Elaboració:

Desfeu el llevat amb aigua tebia,afegiu hi la sal feu un volcà amb la farina i barregeu i el llevat,treballeu fins obtenir uns psts homogenea i deixu reposar tapada amb un drap fins que dobli el volum.Feu un sofregit amb la ceba i els tomaquets.Estireu la massa i doneu li forma allargada d una amplada de 15 a 20 cm i epartiu per sobre el sofregit i les verdures escalivades.Saleu i poseu les salsitxes,arangades o com volgueu,un raig d oli i enforneu fins que la coca quedi cuita.

pollastre al forn

Aquet ha estat el dinar d´avui  pollastre al forn,no m´agrada gens el pollastre a l´ast que venen la majoria son molt secs i aquet que faig amb la mare es molt tendre i les patatetas de la guarnició estan bonissimes!!!
El pollastre es fa amb cervesa,nosaltres tenim com un tub on es posa sino en teniu es fa amb una llauna o una ampolla petita 

Ingredients:
Preparat per pollastre el nostre es de mercadona
1/2 litre de cervessa teniu que posar 1/2 llauna l altre es per anar ruixan
patatas talladas a llamines
sal
oli

Preparació:

Netejem el pollastre posem en un bol oli i preparat de pollastre,pintem per dins i per fora,dins de la llauna posem mes herbes i sentem al pollastre,posem al forn a 180º al 1/4 d hora ruixarem amb cervessa posarem les patates i cada 30 minuts ruixarem ha de estar unes 2 hores mes o menys.

(tieta Rosa mira i plora) jajajajjaja

magdalenas

L´altre dia vaig fer amb la mare aquestes magdalenas,m´encantan!!!amb un tros de xocolata estan bosissimes.Tota la recepta la vaig fer jo soleta menys posar les al forn que la mama no em deixa.
Ingredients:
280gr de farina 200gr de sucre 200gr de oli
200gr de llet
15gr de llevat en pols 2 ous sal ralladura de llimona
preparació: Batre els ous junt amb el sucre,afegin la llet sense parar de remenas,el oli i la farina junt amb el llevat  i la sal i la ratlladura de llimona,barregem bé perque no faci grumolls.Deixem reposar a la nevera minim 1 hora