diumenge, 16 de febrer de 2014

cupcakes de xiclet

Aquesta setmana en fet aquestas cupcakes de xiclet,si si de xiclet!! venen una pasta per aromatitzar cupcakes,galetas,gelats...La mare va comprar de sindria i de xiclet i la tieta comprarà de taronja i mojito.La recepta es de l´alma Obregón de objetivo cupcake,me encantaaaa!!!
agafeu paper i llapis que comecem!!! 
ingredients per les cupcakes:
115gr de mantega sense sal a temperatura ambient
200gr de sucre blanc
3 ous talla m
200gr de farina
1 cullaradeta i mitja de royal
120ml de llet semidesnatada
1 cullarada de pasta de xiclet

Ingredients per la buttercream

250gr de mantega sense sal a temperatura ambient
250 de icing sugar
1 cullaradeta i mitja de pasta de xiclet

Preparació cupcakes:Precalentem el forn a 180 si es amb aire 160º,preparem la safata de cupcakes amb 12 càpsulas de paper,tamicem la farina i el llevat i reservem.Batim la matega amb el sucre fins que s integri i la mescla s aclareixi.Afegim els ous un a un batim fins que s incorporin.Agreguem la meitad de la farina i batim a velocitat baixa fins que s incorpori.A continuació afegim la llet i tornem a batre,afegim l altre meitad de farinai batim a velocitat baixa fins que s integri tot.Afegim el xiclet en pasta,repartim a les capsulas sin omplirlas mes de 2/3 posem al forn 20-22 minuts deixem refredar en el motlle 5 minuts i despres a la reixeta fins que es refredin per complert o el papa no s els menji jajajaja.
Tamicem el icing sugar i el coloquem en un bol junt amb la mantega.Batim a velocitar baixa 1 minut,despres pujem la velocita mitja alta.Es tornarà blanc i la textura passarà a cremosa.Afegim el xiclet e pasta i batim fins que s integri,decorem els cupcakes

2 comentaris:

  1. Petita cuinera ara mateix, estic veient les teves riquíssimes cupcakes de xiclet em fa la boca aigua a part de l'enveja m'estic arrencant els cabells li hauré de dir a la iaia que em compri una perruca un petonet.

    ResponElimina
  2. a la cookiteca vaig comprar u da xiclet

    ResponElimina