Ves al contingut principal

cake pops de frankfurt

-35 Gr. oli oliva
-75 Gr. aigua
-75 Gr. llet
-10 Gr. llevat fresc
-300 Gr. farina força
-1 Cte. sal
-6-8 Salsitxes fresques a trossets


preparació:

1 Oli, aigua i llet, 1 min. 40 º, vel.1. Afegir el llevat, 4 seg. vel.4.
2 Farina i sal, 3 min. amasat. Deixar llevar tapat en un lloc càlid fins que dobli volum.
3 desgasificar pastant per treure l'aire. Prendre porcions, formar boletes, aixafar i col · locar un trosset de salsitxa, bolear i segellar bé, pessigant la massa.
4 Escalfar la màquina de cake-pops engrasándola una mica. Quan s'apagui la llum, posar una boleta a cada buit. Tancar i enfornar uns 6-7 minuts.
Qudan cruixents per fora i toves per dins !!.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El meu primer video

Bona tarda avui us presento el meu canal de youtube que es diu The world of Georgina.Està en Castellà.En aquest canal hi trobareu ,presentacions de llibres,challenges,charlas varias....



Espero que gaudiu una bona estona amb els meus videos i d'un bon estiu!!!!!!

bunyols de l´Empordà (buñuelos del Empordà)

monas de pascua 2017