Aquet va ser el postre que van fer el diumenge passat amb la meva mare.Un postre tipic català.Estava bonissimmm !!!
Ingredients:
8 Talls de presec
4 flams
1 barra de gelat de bescuit
1 pot de pinya en almivar
nata muntada
preparació:
poseu acada plat un tall de gelat una rodanxa de pinya dos trosos presec,flam i una cullerada de nata
variacions : si poden afegir cireres o altres fruites confitades si poden afegir galletas
Aquesta recepta la podeu trobar al llibre Corpus Culinari Català editorial La Magrana.El número de recepta es 834
Ingredients:
8 Talls de presec
4 flams
1 barra de gelat de bescuit
1 pot de pinya en almivar
nata muntada
preparació:
poseu acada plat un tall de gelat una rodanxa de pinya dos trosos presec,flam i una cullerada de nata
variacions : si poden afegir cireres o altres fruites confitades si poden afegir galletas
Aquesta recepta la podeu trobar al llibre Corpus Culinari Català editorial La Magrana.El número de recepta es 834
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada