Passa al contingut principal

coca de recapte

Ahir vaig fer jo el sopar casi tota sola,vaig fer coca de recapte,bonissima!!! la recepta la podeu trobar al corpus culinari català,jo  vaig volguer possar li salsitxes

Ingredients:

400gr de farina
150gr d aigua
20gr de llevat prensat
10gr de sal
4 cebas trinxades
salsitxes
3 pebrots escalivats
2 esberginies escalivades
2 tomaquets madurs trinxats
oli
sal

Elaboració:

Desfeu el llevat amb aigua tebia,afegiu hi la sal feu un volcà amb la farina i barregeu i el llevat,treballeu fins obtenir uns psts homogenea i deixu reposar tapada amb un drap fins que dobli el volum.Feu un sofregit amb la ceba i els tomaquets.Estireu la massa i doneu li forma allargada d una amplada de 15 a 20 cm i epartiu per sobre el sofregit i les verdures escalivades.Saleu i poseu les salsitxes,arangades o com volgueu,un raig d oli i enforneu fins que la coca quedi cuita.

Comentaris

  1. Georgina t'ha quedat molt be aquesta coca de recapte, tens un blog molt i molt maco.
    Felicitats i un peto.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

galetas de estiu

Aquet matÍ la meva  mare i  jo em   fet  unas galetas de estiu,espero que us agradi,bon profit!!anem a la recepta,son les mateixes que fem per nadal. Ingredients: 240gr de mantega a temperatura ambien 70gr de sucre glas 400gr de farina vainilla liquida Preparació: Amasem tots els ingredients i fem una bola,envoliquem a paper film i la posem a la nevera durant 1 hora,estirem la massa amb el paper film i amb els talladors que més us agradin fem la galeta.Calentem el forn (aixó ho fa la mama) i posem les galetes 1o minuts a 170º,deixem que es refredi,vigilem que el papa no entri a la cuina i les mengi,a casa meva el meu papa ho fa.Decorem les galetes.Petonets!!

donuts veraniegos

magdalenas

L´altre dia vaig fer amb la mare aquestes magdalenas,m´encantan!!!amb un tros de xocolata estan bosissimes.Tota la recepta la vaig fer jo soleta menys posar les al forn que la mama no em deixa. Ingredients: 280gr de farina 200gr de sucre 200gr de oli 200gr de llet 15gr de llevat en pols 2 ous sal ralladura de llimona preparació: Batre els ous junt amb el sucre,afegin la llet sense parar de remenas,el oli i la farina junt amb el llevat  i la sal i la ratlladura de llimona,barregem bé perque no faci grumolls.Deixem reposar a la nevera minim 1 hora