Avui em fet de postre de diumenge crema catalana,està bonissima!!l´hem fet a la mycook per també ho podeu fer de manera tradicional.
Ingredients:
1/2 litre de llet semi o sencera
90gr de sucre
4 gemas d´ou
20gr de maizena o midó
la pell de 1/2 llimona
canyella en branca
Preparació:
En un bol mesclem les 4 yemas amb el sucre i la maizena reservem.Enganxem la pell de la llimona i la canyella a la mariposa asi despres no tenim que buscar ho.Posem la mariposa a les ganivetes posem la llet en el got de la mycook i li posem la mescla.Posem 8 minuts ,90º velocitat 2,repartim a les cassoletes i deixem refredar.Just avanç de servir posem el sucre i cremen (aixó ho ha de fer la mare)
Podem posar una mica de canyella en pols,a mi m ´agrada nomès amb sucre.
aquesta recepta la podeu trobar al blog de http://sacuinadenaroser.blogspot.com.es/
Ingredients:
1/2 litre de llet semi o sencera
90gr de sucre
4 gemas d´ou
20gr de maizena o midó
la pell de 1/2 llimona
canyella en branca
Preparació:
En un bol mesclem les 4 yemas amb el sucre i la maizena reservem.Enganxem la pell de la llimona i la canyella a la mariposa asi despres no tenim que buscar ho.Posem la mariposa a les ganivetes posem la llet en el got de la mycook i li posem la mescla.Posem 8 minuts ,90º velocitat 2,repartim a les cassoletes i deixem refredar.Just avanç de servir posem el sucre i cremen (aixó ho ha de fer la mare)
Podem posar una mica de canyella en pols,a mi m ´agrada nomès amb sucre.
aquesta recepta la podeu trobar al blog de http://sacuinadenaroser.blogspot.com.es/
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada