Passa al contingut principal

crema catalana

Avui em fet de postre de diumenge crema catalana,està bonissima!!l´hem fet a la mycook per també ho podeu fer de manera tradicional.

Ingredients:
1/2 litre de llet semi o sencera
90gr de sucre
4 gemas d´ou
20gr de maizena o midó
la pell de 1/2 llimona
canyella en branca

Preparació:

En un bol mesclem les 4 yemas amb el sucre i la maizena reservem.Enganxem la pell de la llimona i la canyella a la mariposa asi despres no tenim que buscar ho.Posem la mariposa a les ganivetes posem la llet en el got de la mycook i li posem la mescla.Posem 8 minuts ,90º velocitat 2,repartim a les cassoletes i deixem refredar.Just avanç de servir posem el sucre i cremen (aixó ho ha de fer la mare)
Podem posar una mica de canyella en pols,a mi m ´agrada nomès amb sucre.
aquesta recepta la podeu trobar al blog de http://sacuinadenaroser.blogspot.com.es/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

magdalenas

L´altre dia vaig fer amb la mare aquestes magdalenas,m´encantan!!!amb un tros de xocolata estan bosissimes.Tota la recepta la vaig fer jo soleta menys posar les al forn que la mama no em deixa. Ingredients: 280gr de farina 200gr de sucre 200gr de oli 200gr de llet 15gr de llevat en pols 2 ous sal ralladura de llimona preparació: Batre els ous junt amb el sucre,afegin la llet sense parar de remenas,el oli i la farina junt amb el llevat  i la sal i la ratlladura de llimona,barregem bé perque no faci grumolls.Deixem reposar a la nevera minim 1 hora

donuts veraniegos

coca de recapte

Ahir vaig fer jo el sopar casi tota sola,vaig fer coca de recapte,bonissima!!! la recepta la podeu trobar al corpus culinari català,jo  vaig volguer possar li salsitxes Ingredients: 400gr de farina 150gr d aigua 20gr de llevat prensat 10gr de sal 4 cebas trinxades salsitxes 3 pebrots escalivats 2 esberginies escalivades 2 tomaquets madurs trinxats oli sal Elaboració: Desfeu el llevat amb aigua tebia,afegiu hi la sal feu un volcà amb la farina i barregeu i el llevat,treballeu fins obtenir uns psts homogenea i deixu reposar tapada amb un drap fins que dobli el volum.Feu un sofregit amb la ceba i els tomaquets.Estireu la massa i doneu li forma allargada d una amplada de 15 a 20 cm i epartiu per sobre el sofregit i les verdures escalivades.Saleu i poseu les salsitxes,arangades o com volgueu,un raig d oli i enforneu fins que la coca quedi cuita.