Passa al contingut principal

crema catalana

Avui em fet de postre de diumenge crema catalana,està bonissima!!l´hem fet a la mycook per també ho podeu fer de manera tradicional.

Ingredients:
1/2 litre de llet semi o sencera
90gr de sucre
4 gemas d´ou
20gr de maizena o midó
la pell de 1/2 llimona
canyella en branca

Preparació:

En un bol mesclem les 4 yemas amb el sucre i la maizena reservem.Enganxem la pell de la llimona i la canyella a la mariposa asi despres no tenim que buscar ho.Posem la mariposa a les ganivetes posem la llet en el got de la mycook i li posem la mescla.Posem 8 minuts ,90º velocitat 2,repartim a les cassoletes i deixem refredar.Just avanç de servir posem el sucre i cremen (aixó ho ha de fer la mare)
Podem posar una mica de canyella en pols,a mi m ´agrada nomès amb sucre.
aquesta recepta la podeu trobar al blog de http://sacuinadenaroser.blogspot.com.es/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

galetas de estiu

Aquet matÍ la meva  mare i  jo em   fet  unas galetas de estiu,espero que us agradi,bon profit!!anem a la recepta,son les mateixes que fem per nadal. Ingredients: 240gr de mantega a temperatura ambien 70gr de sucre glas 400gr de farina vainilla liquida Preparació: Amasem tots els ingredients i fem una bola,envoliquem a paper film i la posem a la nevera durant 1 hora,estirem la massa amb el paper film i amb els talladors que més us agradin fem la galeta.Calentem el forn (aixó ho fa la mama) i posem les galetes 1o minuts a 170º,deixem que es refredi,vigilem que el papa no entri a la cuina i les mengi,a casa meva el meu papa ho fa.Decorem les galetes.Petonets!!

donuts veraniegos

magdalenas

L´altre dia vaig fer amb la mare aquestes magdalenas,m´encantan!!!amb un tros de xocolata estan bosissimes.Tota la recepta la vaig fer jo soleta menys posar les al forn que la mama no em deixa. Ingredients: 280gr de farina 200gr de sucre 200gr de oli 200gr de llet 15gr de llevat en pols 2 ous sal ralladura de llimona preparació: Batre els ous junt amb el sucre,afegin la llet sense parar de remenas,el oli i la farina junt amb el llevat  i la sal i la ratlladura de llimona,barregem bé perque no faci grumolls.Deixem reposar a la nevera minim 1 hora