-35 Gr. oli oliva
-75 Gr. aigua
-75 Gr. llet
-10 Gr. llevat fresc
-300 Gr. farina força
-1 Cte. sal
-6-8 Salsitxes fresques a trossets
preparació:
1 Oli, aigua i llet, 1 min. 40 º, vel.1. Afegir el llevat, 4 seg. vel.4.
2 Farina i sal, 3 min. amasat. Deixar llevar tapat en un lloc càlid fins que dobli volum.
3 desgasificar pastant per treure l'aire. Prendre porcions, formar boletes, aixafar i col · locar un trosset de salsitxa, bolear i segellar bé, pessigant la massa.
4 Escalfar la màquina de cake-pops engrasándola una mica. Quan s'apagui la llum, posar una boleta a cada buit. Tancar i enfornar uns 6-7 minuts.
Qudan cruixents per fora i toves per dins !!.
-75 Gr. aigua
-75 Gr. llet
-10 Gr. llevat fresc
-300 Gr. farina força
-1 Cte. sal
-6-8 Salsitxes fresques a trossets
preparació:
1 Oli, aigua i llet, 1 min. 40 º, vel.1. Afegir el llevat, 4 seg. vel.4.
2 Farina i sal, 3 min. amasat. Deixar llevar tapat en un lloc càlid fins que dobli volum.
3 desgasificar pastant per treure l'aire. Prendre porcions, formar boletes, aixafar i col · locar un trosset de salsitxa, bolear i segellar bé, pessigant la massa.
4 Escalfar la màquina de cake-pops engrasándola una mica. Quan s'apagui la llum, posar una boleta a cada buit. Tancar i enfornar uns 6-7 minuts.
Qudan cruixents per fora i toves per dins !!.
pasat uns cuans ñam ñam
ResponEliminaEstavan bonisimssssssssssssssssss.
ResponElimina