Passa al contingut principal

pizza

Aquesta recepta es  de la maica del blog mioasis mas dulce,a casa sempre fem  les pizzas pero aquesta es la que farem apartir d´ara,es fa amb la panificadora el programa set de pasta.

ingredients

300 g farina de força
1 cullaradeta de llevat amb pols sec
1 cullarada i mitxa de sal
175 ml d´aigua tibia
4 cullaradas d´oli d´oliva

elaboracio
posem l´aigua el micro i a la cubeta li afegim el oli la farina el llevat i la sal programa set de pasta fresca,treiem i deixem reposar 1 hora,estirem punxem per el mig i enfornem 15 minuts a 180º.La fem al nostre gust i tornem al forn.Podeu congelarles quan enfornem els primers 15 minuts i despres fer les.Les nostres son de tonyina i pernil dolç i l altre de carxofes,xampinyons i pernil dolç.Aquet sant valetí les faré per els pares.

Comentaris

  1. a la meva petita cuinera, Guardam un tros de pizza que ara agafo el tren.

    ResponElimina
  2. Hola Georgina!, sóc la Mercè de -DESTAPANT CASSOLES_sóc mare de tres nenes i elles també van començar molt aviat a fer cosetes a la cuina (mandonguilles, massa de pa, magdalenes, coques de Santa Teresa, pastissos, galetes...). Oi que és molt divertit?, m'agrada molt el teu bloc i les receptes que hi tens!, hi ha uns monstres de Halloween preciosos!!!, jaja. A reveure!, espero que al meu bloc hi trobis moltes coses!, i jo t'aniré mirant per aquí, ok?. Un petonet i BONA CUINA!!!

    ResponElimina
  3. Gracias per el teu comentari vull fer per el meu aniversari el castell de l´ona.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

magdalenas

L´altre dia vaig fer amb la mare aquestes magdalenas,m´encantan!!!amb un tros de xocolata estan bosissimes.Tota la recepta la vaig fer jo soleta menys posar les al forn que la mama no em deixa. Ingredients: 280gr de farina 200gr de sucre 200gr de oli 200gr de llet 15gr de llevat en pols 2 ous sal ralladura de llimona preparació: Batre els ous junt amb el sucre,afegin la llet sense parar de remenas,el oli i la farina junt amb el llevat  i la sal i la ratlladura de llimona,barregem bé perque no faci grumolls.Deixem reposar a la nevera minim 1 hora

coca de recapte

Ahir vaig fer jo el sopar casi tota sola,vaig fer coca de recapte,bonissima!!! la recepta la podeu trobar al corpus culinari català,jo  vaig volguer possar li salsitxes Ingredients: 400gr de farina 150gr d aigua 20gr de llevat prensat 10gr de sal 4 cebas trinxades salsitxes 3 pebrots escalivats 2 esberginies escalivades 2 tomaquets madurs trinxats oli sal Elaboració: Desfeu el llevat amb aigua tebia,afegiu hi la sal feu un volcà amb la farina i barregeu i el llevat,treballeu fins obtenir uns psts homogenea i deixu reposar tapada amb un drap fins que dobli el volum.Feu un sofregit amb la ceba i els tomaquets.Estireu la massa i doneu li forma allargada d una amplada de 15 a 20 cm i epartiu per sobre el sofregit i les verdures escalivades.Saleu i poseu les salsitxes,arangades o com volgueu,un raig d oli i enforneu fins que la coca quedi cuita.

donuts veraniegos