M´encanta cuinar amb la mama!! i els diumenges es quan m´agrada passar una estona amb ella,ja que desde que ha nascut la Xènia la mare ha de estar una estoneta amb cadascuna.Pero les estones que pasem juntes son genials!!!
Per berenar tenim coca de pinyons
Ingredients:
350gr de farina
100gr de sucre
100gr de mantega
20gr de llevat en pols
2 ous
1/2 got de llet
!/2 pell de llimona
ratllada
1 branca de canyella
pinyons
Elaboració:
Escalfeu la llet amb la branca de canyella per aromatitzar la,barregeu la farina amb el llevat el sucre,els ous,la mantega,la llimona i la llet.
Traballeu lo fins que quedi una massa homogenea,estireu la massa de forma ovalada,pinteu la amb ou batut i guarniula amb sucre i pinyons deixeu la reposar 15 minuts a temperatura ambient i coeu la al forn calent fins que estigui rosa.
Recepta 374 del recetari del corpus català.
Per berenar tenim coca de pinyons
Ingredients:
350gr de farina
100gr de sucre
100gr de mantega
20gr de llevat en pols
2 ous
1/2 got de llet
!/2 pell de llimona
ratllada
1 branca de canyella
pinyons
Elaboració:
Escalfeu la llet amb la branca de canyella per aromatitzar la,barregeu la farina amb el llevat el sucre,els ous,la mantega,la llimona i la llet.
Traballeu lo fins que quedi una massa homogenea,estireu la massa de forma ovalada,pinteu la amb ou batut i guarniula amb sucre i pinyons deixeu la reposar 15 minuts a temperatura ambient i coeu la al forn calent fins que estigui rosa.
Recepta 374 del recetari del corpus català.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada